GDPR

Hos oss PÅ Hyresrummet värnar vi om din integritet. De personuppgifter du lämnar ifrån dig till oss kan komma att användas av Hyresrummet för egen kommunikation och marknadsföring som exempelvis inbjudningar till egna event och seminarier, nyhetsbrev, community och tävlingar. Kommunikation sker i form av tryckta utskick och digitala utskick via e-post och notifikationer via SMS och olika communitys. De personuppgifter vi samlar in säljs aldrig vidare till tredje part.

Enligt dataskyddsförordningen har du som person rätt till följande:

-Få tillgång till dina personuppgifter
-Få felaktiga personuppgifter rättade
-Få dina personuppgifter raderade
-Invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring
-Invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
-Flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

Vid begäran av borttagning av personuppgifter sker detta inom 3 månader.
Enligt gällande lagar och regler har du rätt att utan kostnad efterfråga ett s.k. registerutdrag innehållandes de personuppgifter vi innehar och behandlar om dig.

Du har även rätt att begära korrigering, blockering eller borttagning av dina personuppgifter. Om så önskas.
Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).
För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida: http:/www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen

OM OSS

Välkommen till oss på 

Vi är ett företag som hyr ut glas, porslin, bestick, möbler, vindskydd etc till ditt event, litet som stort.

Vi som står bakom Hyresrummet heter Anna & Tomas.

Vi fick ideén med Hyresrummet när vi själva skulle anordna div kalas & studentfester.

Hyresrummet startades mars 2018 och i april 2018 förvärvade vi Festevent i Kungälv som etablerades 1998.

Enkelheten att kunna hyra glas, porslin, möbler gjorde att våra event var genomförbara.

Vi vill erbjuda glas och porslin som gör varje dukning eller buffé speciell och har därför valt ett sortiment som är tåligt men elegant, praktiskt men stilfullt.

Vår ambition är att vi med våra produkter skall hjälpa dig med en fantastisk och oförglömlig tillställning.

Vi skräddarsyr varje beställning efter dina önskemål och tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och skapar minnen för livet.

Självklart står vi för disken.


Välkommen med din förfrågan!

 

SÖK VAROR

KONTAKTA OSS

Hyresrummet/Festevent
Filaregatan 11
4442 18 Kungälv
Tel: 0709-18 25 83
info@hyresrummet.se